O FIRMIE

GRILLE OUTDOORCHEF TO DESIGN I INNOWACJE ZE SZWAJCARII


Każdego dnia dążymy do tego, aby serca naszej społeczności BBQ biły szybciej. Nigdy wcześniej wzornictwo i funkcjonalność nie były tak dobrze połączone ze sobą, jak teraz. Poznaj naszą prostą filozofie zapewniającą prawdziwą przyjemność z grillowania - połóż jedzenie na grillu, zamknij pokrywę i ciesz się butelką wina z przyjaciółmi a OUTDOORCHEF zrobi większość za Ciebie. OUTFDOORCHEF to czysta przyjemność z grillowania.


Od ponad 30 lat OUTDOORCHEF opracowuje innowacje i nowe koncepcje grillowania w swoim „laboratorium innowacji” w Zurychu. Grille OUTDOORCHEF są produkowane tylko z
wysokiej jakości materiałów, mają przemyślany design i pierwszorzędne wykonanie w najdrobniejszych szczegółach. Grille gazowe OUTDOORCHEF są wyposażone w nasz unikalny system lejków (modele: Arosa, Ascona, Lugano), który umożliwia równomierne grillowanie potraw ze wszystkich stron bez konieczności ich obracania, dzięki temu jedzenie zachowuje swoje aromaty z
pieczenia i jest wyjątkowo soczyste. Nasze nowe przeprojektowane kuliste grille gazowe (modele: Arosa, Ascona, Lugano) mają jeszcze bardziej innowacyjny system sterowania palnikami: dowolną temperaturę od 80°C do 360°C można teraz płynnie regulować. Dajemy na to słowo, nasze grille OUTDOORCHEF to po prostu „szwajcarskość”. Jeżeli ktoś
pomyśli, że nie może być lepiej, my udowodnimy, że może być. 

 

 

OUTDOORCHEF  czysta przyjemność z grillowania

 

 

 

 

SYSTEM LEJKA - MAKSYMALNA PRZYJEMNOŚĆ GRILLOWANIA PRZY MINIMALNYM WYSIŁKU

 

STANDARDOWA POZYCJA


• Od 0° do 360° w 10 minut
• Równomierne rozprowadzanie ciepła
• Bez wybuchów płomienia
• Łatwe czyszczenie
• Soczyste mięso bez obracania
• Więcej czasu dla gości

 

To optymalna pozycja lejka dla większości zastosowań związanych z grillowaniem, zapewnia wyjątkową cyrkulację ciepła wewnątrz grilla kulistego. Jedzenie jest równomiernie grillowane - bez konieczności obracania. Mięso, ryby, warzywa nie tylko pozostają doskonale soczyste, delikatne i chrupiące. Standardowa pozycja jest idealna do dużych kawałków mięsa, delikatnie grillowanych ryb, zapiekanek, chrupiących warzyw, a także do pieczenia pizzy, tarte 'flambée' czy chleba.

 

POZYCJA VOLCANO


• Intensywne, bezpośrednie ogrzewanie powyżej 500°C
• Idealne do akcesoriów OUTDOORCHEF, takich jak wok do grilla, żeliwna płyta grillowa lub płyta, grillowa plancha.

Ustawienie lejka w pozycji wulkanu pozwala na pracę z bardzo wysokim, skoncentrowanym ciepłem od dołu. Idealny do OUTDOORCHE Akcesoria, takie jak wok do grilla, patelnia do
przypraw, żeliwna płyta grillowa lub płyta do pieczenia plancha. To sprawia, że pozycja wulkanu jest idealna do potraw grillowanych w płomieniu, takich jak steki z tuńczyka, przegrzebki lub warzywa smażone na woku.

 

RÓWNOMIERNE ROZPROWADZENIE CIEPŁA
SPĘDZAJ CZAS ZE SWOIMI PRZYJACIOŁMI, ZAMIAST STAĆ PRZY GRILLU

• Jedzenie grillowane całkowicie równomiernie
• Soczyste mięso
• Nie trzeba obracać
• Więcej czasu dla gości

 

GRILLOWANE - mięso, ryby i inne produkty pozostają wyjątkowo soczyste. Stała cyrkulacja powietrza zapewnia równomierne grillowanie potraw i brak konieczności ich przewracania -
pełny smak grillowania bez przypalania.

 

OSŁONY PALNIKÓW - PREFERUJEMY SOCZYSTE I SMACZNE JEDZENIE ZAMIAST SPALENIZNY


• Brak szkodliwych zaostrzeń
• Pełen aromat grilla
• Zmniejszona emisja zapachu i dymu

 

ZAPIEKANIE – zapiekanki, grill kulisty z palnikiem gazowym zastępuje kompletną kuchnię domową.

 

SYSTEM CZYSZCZENIA - PREFERUJEMY CZYSTE GRILLOWANIE


• Tłuszcz przepływa przez lejek do tacy zbiorczej
• Wnętrze grilla pozostaje czyste podczas grillowania
• Rozgrzej grill do 360°C, wyszczotkuj ruszt i lejek – wyczyszczone

 

PIECZENIE - Bez względu na to czy masz ochotę na chrupiącą pizzę, cudownie pachnący chleb czy pyszne ciasta - Twoja kreatywność pieczenia nie będzie ograniczona.

 

GBT (TECHNOLOGIA IDEALNY PALNIK)


• Ciągła, nieprzerwana temperatura w zakresie od 80°- 360°C
• Będziesz w stanie powoli piec lub utrzymywać ciepło potrawy w 80°C
• Idealne do niskich i wolnych grillów w temperaturach od 110°C - 130°C
• Grillowanie, gotowanie, pieczenie, max. ciepło 360°C
* ZGŁOSZONY PATENT

 

GSS (GAS SAFETY SYSTEM): SYSTEM ZABEZPIECZENIA PŁOMIENIA PRZED ZGASZENIEM


• Po zapaleniu palniki są optymalnie chronione przed warunkami atmosferycznymi i automatycznie zapalają się ponownie po zgaszeniu przez silny wiatr
• Umożliwia grillowanie w bardzo niskich temperaturach, nawet przy wietrznej pogodzie
• Zapobieganie ucieczce, nie -zapalonego gazu

 

ŚWIATŁO BEZPIECZEŃSTWA (DUALCHEF, AROSA)


• Sprawdzone bezpieczeństwo, które oświetla drogę
• Lampka bezpieczeństwa wskazuje, że zawór jest otwarty, a gaz się ulatnia.
* ZGŁOSZONY PATENT

 

 

PIECZ DELIKATNIE A GRILLUJ NA OSTRO!


Wszystko sprawnie idzie. Zwłaszcza metoda „odwróconego opiekania” - w której mięso piecze się delikatnie, a następnie opieka w wysokiej temperaturze według uznania.
Również potrawy o niskiej temperaturze pieczenia w temperaturze od 100° do 130°C będą równie doskonałe, jak chrupiąca pizza przygotowana w temperaturze do 360°C.

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixelpixel